Reviews


  GoogleLees en plaats reviews >

  FacebookLees en plaats reviews >

  Seats2MeetLees en plaats reviews >

  Meet Berlage

 

  Quotes
"Meet Berlage is echt een oase; ik vind het heerlijk om hier te werken. Het gebouw is prachtig, er is uitstekende koffie en goed gezelschap. Ik ben zo blij dat ik aan mijn thuiskantoor kan ontsnappen en hier kan werken. Er zijn ook geweldige vergaderruimtes; wat een goede sfeer, dankzij de prachtige architectuur en de professionele medewerkers."
Susanne Tonnon // Hogeschool Utrecht // September 2020

"De locatie en service is perfect, goede prijzen ook."
Elise Sman // Eigen Haard // Januari 2020

"Geweldige locatie, professioneel personeel."
Clare Parker // SPI Marine // November 2019

"Beste Meet Berlage-familie, heel erg bedankt voor het verwelkomen in Amsterdam! Namens Lexxion Publisher wil ik jullie bedanken voor deze superfijne samenwerking - het was geweldig om dit met elkaar te organiseren en bedankt voor iedereen die dit evenement zo succesvol heeft gemaakt. Alle sprekers en deelnemers waren zeer tevreden met alles! Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer met u samen te werken."
Mariell Raisma // Conference Manager Lexxion Publisher // Oktober 2019

"Geweldige plek, ik kan het iedereen aanbevelen!"
David Herman // Oktober 2019

"Geweldige plek; ik kom terug! Ik kwam voor het comfort en bleef vanwege de gemeenschaps-sfeer."
Damian Fuller // Oktober 2019

"De training bij Meet Berlage was echt geweldig en de deelnemers waardeerden de charme, de service en de locatie enorm. Heel erg bedankt voor je geweldige werk."
Adélie Hue // European Fund Management Consulting // September 2019

"De ruimte is in de loop der jaren veranderd, ze hebben nu een hippe bar die hier niet eerder was. Elke keer als ik een leuke, super-relaxte coworking-ruimte wil bij een bezoek aan Amsterdam kom ik langs deze plek. Het idee van sociaal kapitaal is echt iets dat de moeite waard is om te ondersteunen en het concept is uniek. Sterk aanbevolen."
Remco Veenenberg // April 2019

"Een mooie locatie, met een prachtige allure! De zaal was netjes, en ruim. De medewerkers waren behulpzaam en er was veel mogelijk. De lunch was netjes, en voldoende. Koffie/thee was op de zaal, en ook voldoende aanwezig. Zeker een ruimte waar we terug willen komen."
Agile Strides // April 2019

"Fijne sfeer, prijs/kwaliteit top en goede dienstverlening. Super!"
Gloria Keukens // Mondiaal Training // Februari 2019