Event spaceTrouwplannen? Vier het bij ons! Speciaal voor zo een gelegenheid hebben we een unieke plek – de ruime foyer – waar je met zekerheid een onvergetelijk feest zal hebben. De monumentale sfeer is ideaal voor een bruiloft en omdat Meet Berlage zo centraal gelegen is, is het voor iedereen heel goed te bereiken. Want weet; Meet Berlage is een officiële trouwlocatie! Zo kunnen we een ander pronkstuk van ons – de Directiekamer – gebruiken voor de ceremonie.
En alles is maatwerk (denk aan catering, opstelling en aankleding), dus graag denken we met je mee hoe we jouw viering tot een schitterende ervaring kunnen maken.
Neem echt contact met ons op wanneer je wat dingen door wilt spreken, maar ook als je even met ons door het gebouw wilt gaan voor een goede indruk van wat we te bieden hebben.
Laten we overigens niet vergeten dat het natuurlijk ook zeer geschikt is voor alle overige denkbare feesten en partijen als een promotiefeest, bedrijfsborrel, private dining, maar ook een lezing, etcetera
Goed om te weten: De foyer heeft een capaciteit van 100 personen en een bruiloft is uitsluitend op zaterdag of zondag realiseerbaar.

Vraag een offerte bij ons aan

Selecteer de ruimte(s) waarin je geïnteresseerd bent.

*=Verplicht veld