Alle ruimtes


Bij Meet Berlage hebben we 7 verschillende ruimtes, allemaal met een eigen karakter, maar stuk voor stuk ademen ze diezelfde unieke, monumentale sfeer. Het soort boekingen is zeer divers: Lezingen, workshops, vergaderingen, presentaties, cursussen, creatieve sessies, en ga zo maar door. Kortom, er is veel mogelijk! Je kunt bij ons een offerte aanvragen, maar ook direct zelf boeken via de knop 'Boek zelf' die je vindt door op de ruimtes hierboven te klikken. Als je zelf boekt en flexibel bent in de dag, probeer dan vooral verschillende dagen uit. Je zult dan zien dat onze tarieven fluctueren. Naarmate het rustiger is op onze locatie ben je goedkoper uit! De ervaring leert dat dat regelmatig het geval is op maandagen en woensdagen.
De capaciteit varieert van 2 tot 14 personen op de begane grond en van 2 tot 80 personen op de 1e etage.
Voor elke ruimte geldt
  • Verschillende opstellingen mogelijk.
  • Audiovisuele faciliteiten beschikbaar.
  • Lunch, snacks, borrel en diner tijdens of na de meeting mogelijk.
  • Boekingen buiten reguliere openingstijden mogelijk in overleg.
  • Supergunstige annuleringsvoorwaarden; tot 24 uur van tevoren kosteloos je boeking wijzigen of annuleren (let op: er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn)

(Al deze zaken kan je bij de boeking aangeven.)
WIFI is er sowieso altijd, overal, en koffie en thee staat standaard voor je klaar. We denken graag met je mee om te bepalen wat voor jouw meeting een geschikte ruimte is. Sterker nog, wanneer je een rondleiding wilt hebben, dan geven we je die met plezier!
Helaas is onze locatie voor minder validen niet goed toegankelijk. Onze entree aan de Oudebrugsteeg heeft alleen een trap. Voor de toiletten moet je naar het souterrain of naar boven en ook dat kan alleen met een trap. Het spijt ons!