Vacature Manager Meet Berlage


Manager Meet Berlage (fulltime)

Omdat de huidige manager na 4 jaar een nieuwe uitdaging heeft gevonden, zoeken we een nieuwe manager. Meet Berlage zit in de Beurs van Berlage en verhuurt sinds 2013 vergader- en evenementenruimtes tot ca. 100 personen, kantoren en werkplekken. Congres, seminar, training, vergadering, workshop, hackaton, bruiloft, feestje, borrel, lezing of concert, het kan allemaal bij Meet Berlage. We zijn de mooiste vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam. Met jouw ondernemende en creatieve mindset maak jij van deze inspirerende plek een nog groter succes.


Hoe je impact maakt

Met 8 zalen, waarvan 1 ook dienst doet als café en coworkingspace, 9 kantoren en 16 werkplekken is er dagelijks een prettige en enthousiaste sfeer van bedrijvigheid. Met jouw hands-on mentaliteit en commerciële drive verbeter je de bezettingsgraad van onze zalen en zorg je voor een georganiseerd verloop van de dag. Dit doe je samen met de eventcoördinatoren, de reserveringsmedewerker, de facilitair medewerker en een enthousiast team van bar -en eventmedewerkers.

Je houdt de organisatie tegen het licht en zorgt voor duidelijke processen. Jij bent de manager die een koers kan bepalen en verdere groei kan realiseren. Je bent een aanjager, een echte motivator die makkelijk relaties aangaat. Zo zorg je bijvoorbeeld voor een duidelijke marketingstrategie voor alle spaces die Meet Berlage biedt. Je rapporteert regelmatig aan de eigenaar over de stand van zaken en de (financiële) resultaten.

Op dagelijkse basis:

 • Ben je eindverantwoordelijk voor de gastvrije ontvangst van klanten en een verzorgd uitziende locatie.
 • Zet je een sterk team neer dat open staat voor feedback en soepel, efficiënt en met plezier samenwerkt.
 • Ben je het gezicht van Meet Berlage naar binnen (huurders en co-workers) en buiten (externe partners en leveranciers).

Dit is een uitdaging waar jij energie van krijgt! In de eerste periode zal je voornamelijk, met je voeten in de klei, samen met een enthousiast team bouwen aan de organisatie. Daarna zul je jouw uitgewerkte strategie verder uitrollen en de organisatie nog toekomstbestendiger maken.


Wie ben jij?

Jij wordt enthousiast van werken in een prachtig historisch pand. Je bloed gaat sneller stromen bij de gedachte aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Je bent hands-on en jouw positieve energie maakt je een inspirerend leider voor medewerkers en relaties.

Verder heb je:

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, waardoor je financieel sterk bent, doelgericht werkt en duurzaam werkgeverschap neerzet.
 • Zeer georganiseerd en effectief in het omzetten van je opgestelde visie naar concrete plannen met duidelijke doelstellingen.
 • De drive om resultaten te bereiken en mensen te enthousiasmeren om hieraan bij te dragen.

Welkom bij Meet Berlage!

Zoals jij iedereen een welkom gevoel geeft bij Meet Berlage, zo zijn wij graag gastvrij voor jou. Ontdek onze gezellige en informele werksfeer en de kansen om te pionieren en je verder te ontwikkelen. Ook kun je rekenen op:

 • Veel ruimte en waardering voor jouw eigen initiatief, visie en bijdrage.
 • Een werkplek in de monumentale Beurs van Berlage, in een informele en bruisende setting met uitzicht op het Centraal Station.
 • Een salaris van € 3358,29 tot € 4212,97 bruto per maand bij 38 uur per week (functiegroep X horeca cao).
 • Een pensioenregeling via het Horeca Pensioenfonds.
 • Een laptop en telefoon.
 • Een lunchregeling.

We ontmoeten je graag!

Stuur je cv en motivatiebrief naar hans@meetberlage.com, ter attentie van Hans Huijsmans, eigenaar (op afstand). Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Hans via 06 19 53 8531 of hans@meetberlage.com.