Vacature Barista / Host


Barista / Host gezocht (minimaal 3 dagen per week)

Over de functie

De bar en receptie in onze coworking space zijn jouw domein. Je maakt de lekkerste koffies en ook andere dingen van onze kleine barkaart. Je beantwoordt telefoontjes, heet gasten welkom en verwijst ze naar de juiste ruimte. Je geeft informatie over onze dienstverlening en ons concept.  Je zorgt dat snacks en lunches voor boekingen op tijd klaar staan. Je creëert een prettige sfeer in onze coworking space / café. Voorraden zijn aangevuld en bar en coworking space houd je representatief.

Over jouw capaciteiten

Je bent een warme persoonlijkheid die van dynamiek houdt en binnen de reuring op de werkvloer goed een eigen pad weet te vinden en graag dingen aanpakt. Dankzij jouw ontvangst voelen gasten en coworkers zich welkom en gezien. Je houdt overzicht en blijft scherp, ook al gebeurt er op locatie veel tegelijk en je handelt altijd vanuit een klantgerichte instelling. Inspringen om collega's te helpen wanneer nodig en flexibiliteit tonen gaat je makkelijk af. Een opleiding en/of ervaring in de hotellerie of congressector is mooi meegenomen; ervaring als barista is echt een vereiste. Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.


Over ons aanbod

Wij bieden een werkplek in de monumentale Beurs van Berlage, in een informele en bruisende setting. In deze functie heb je een mooie centrale rol waarmee je echt de kans hebt om een motor van het bedrijf te zijn. Je gaat deel uitmaken van een divers en creatief team met veel inzet en vol goede ideeën. De lijnen zijn kort en je hebt de mogelijkheid om mee te kijken, denken en sturen. Je bent tenminste 3 dagen per week beschikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. In overleg ben je bereid soms ook in de avonden of weekenden te werken.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de horeca-cao. Deze functie is ingedeeld in schaal IV waar een salaris bij hoort van maximaal €2190,39 op basis van een fulltime werkweek van 38 uur.


Over ons

Meet Berlage is een werk- en ontmoetingsplek gevestigd in een van de bekendste gebouwen van Nederland, de Beurs van Berlage in Amsterdam, recht tegenover het Centraal Station. Een unieke plek waar ontmoeten, kennis delen en samenwerken de grondslag vormen van onze bedrijfsvisie. Wij verhuren vergaderruimtes, kantoorunits en losse werkplekken en beschikken over een coworking space / café, met een gezellige bar. Wij bieden mensen de ruimte en faciliteiten om zelf invulling te geven aan de manier waarop ze het liefst werken: alleen of met anderen, flexibel of vast.


Interessant? Reageer!

Ben jij het scherpe, energieke en gastvrije teamlid dat we zoeken? Stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar Shahenaz Hegazy (shahenaz@meetberlage.com).
Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Shahenaz (06-17060606) of Hans (06-19538531).