Nieuws


February 27, 2020 Meet..: Lifestyle Ventures // Relatiehandelaren in de Beurs

“Die jongens op zolder, waar zijn die nou eigenlijk mee bezig?!”
Oké, goed; op die vraag zal ik jullie eens antwoord geven.


Om te beginnen introduceer ik de mannen even, bij naam: Mathijs Dingjan, Daan de Ram, Arnoud van Veen, Patrick Noordhof, Laurens Mol, Lemar Poels, Rob Koppenaal en anderen ter versterking. En ze opereren onder de overkoepelende naam ‘Lifestyle Ventures’. Maar dan weten jullie nog niet wat ze doen…

Mathijs vat het voor ons samen:
“We helpen mensen om het liefdesleven te krijgen waar ze naar verlangen.”
En Mathijs vertelt meteen even verder:
“Elk jaar helpen we duizenden mensen door middel van workshops en online cursussen. Hier zijn we ongeveer 10 jaar geleden mee begonnen. Er was weinig datingadvies dat verder ging dan ‘jezelf zijn’. Waar je geen h#l mee opschiet…
We zijn op een gegeven moment bij jullie - Meet Berlage - gaan werken, in de Coworking Space. Al redelijk snel zijn we verplaatst naar de 1e verdieping met een Desk Space voor 5 personen, maar ook dat werd al snel te krap voor ons en hebben we nu sinds ongeveer 1,5 jaar ons eigen, grote Office Space op de 3e verdieping (zolder)!”

Dit is inderdaad precies wat er gebeurde, en dit is ook precies wat wij mooi vinden bij Meet Berlage; ondernemende geesten die bij ons binnenkomen en die vervolgens met een heerlijke bevlogenheid doorgroeien! Zó mooi om mee te maken.
De mannen van Lifestyle Ventures zijn kind aan huis. Ze rennen rond met camera’s, ontvangen cliënten in Meeting Spaces, halen koffies aan de bar en zijn altijd in voor een goed praatje.

Mathijs gaat weer verder met uitleggen (want hij kan het immers beter dan ik):
“We zijn gestart met ‘AttractionGym’, wat zich op mannen richt. Dit was in eerste instantie het meest dichtbij ons, omdat we zelf en om ons heen merkten dat er veel mannen met dit punt aan het stoeien waren. ‘Hoe kom ik in contact met een leuke vrouw?’ ‘Hoe zorg ik ervoor dat er iets moois tussen die leuke vrouw en mij ontstaat?’. Dat soort vragen, waarop ze niet echt de juiste antwoorden konden vinden en waarvoor ze niet echt de juiste hulp kregen. Wij zijn in dit gat gesprongen en maakten we al snel veel mannen blij! De eerste bruiloft van een oud deelnemer is inmiddels geweest (woehoe!)."

 

 

En toen hadden ze het te pakken! Want het werd duidelijk dat er aan de andere kant eigenlijk precies dezelfde behoefte was: De vrouw, die wel wat hulp kon gebruiken met het vinden van de juiste liefde. En zodoende hebben ze ‘MannenBrein’ in het leven geroepen. Waarbij het een uitdaging was - ook al ging het in de basis om exact hetzelfde principe - om de juiste benadering te vinden, passend bij de vrouwelijke doelgroep. Maar daar zijn de boys van Lifestyle Ventures prima in geslaagd; ook dit platform draait op volle toeren!

Mathijs:
“Nu is het leuke nieuws dat we recent een nieuw, 3e product hebben gelanceerd! GelukkigeRelatie. Een platform waar we nog een stapje verdergaan, door ons namelijk te richting op de relatie: Je hebt een relatie. Mooi! Maar hoe zorg je ervoor dat het een liefdevolle en succesvolle relatie blijft..?! Dáárbij helpen wij de mensen. Wat we doen met een programma, rijk aan 20 uur video-content.”

Tot slot voegt Mathijs eraan toen:
“Elke dag staan we met een glimlach op, omdat we voldoening halen uit het werk dat we doen, maar ook omdat we enorm blij zijn met Meet Berlage als werkplek; de positieve energie van het gebouw, de community en het team!"

Einde.
(Want met deze mooie woorden van Mathijs is het lekker om af te ronden..!)