VACATURES


Stagiair Online Marketing gezocht (16 uur per week - startdatum per direct - duur in overleg)

Wie zijn wij?

Meet Berlage is een werk- en ontmoetingsplek gevestigd in een van de bekendste gebouwen van Nederland, de Beurs van Berlage in Amsterdam, recht tegenover het Centraal Station. Een unieke plek waar ontmoeten, kennis delen en samenwerken de grondslag vormen van onze bedrijfsvisie. Wij verhuren vergaderruimtes, kantoorunits en losse werkplekken en beschikken over een coworking space, met een gezellige bar. Wij bieden mensen de ruimte en faciliteiten om zelf invulling te geven aan de manier waarop ze het liefst werken: alleen of met anderen, flexibel of vast.


Wat is de situatie?

Meet Berlage heeft in de afgelopen jaren een solide basis opgebouwd en is inmiddels weer in een nieuwe fase van groei terecht gekomen, waarbij er ook op het gebied van online marketing weer flinke stappen gezet worden. We zitten in een traject om het stuk van social media nog veel meer uit te bouwen. Daarnaast blijft het beheren en optimaliseren van de website een on-going thing, geven we periodiek een nieuwsbrief uit, en is het altijd het streven om onze community betrokken te houden en uit te breiden.
Kortom, het vergroten van naamsbekendheid en het versterken van onze identiteit is altijd de mooie uitdaging!


Wat hebben wij te bieden?

Binnen de hiervoor beschreven situatie bieden we een rol om het marketingteam zeil bij te zetten. En omdat we zo in ontwikkeling zijn, is er heel veel te doen! Je kan veel zaken op je nemen en veel ruimte krijgen om met ons toffe stappen te maken; zo is er echt verschil te maken betreft het succes van ons bedrijf en zal je enorm veel leren. Een dat temidden van een creatief, gezellig en ondernemend team. En dat allemaal in een momumentaal gebouw in het hart van Amsterdam!
Samen bepalen we wat een passend traject is (qua opdrachten en eisen vanuit de studie) om de stage goed vorm te geven.


Wat is het profiel?

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid. Een ‘aanpakkertje’. Met positieve energie, een leergierige instelling, flexibel en behoorlijk wat zelfstandigheid. Samenwerken - het hebben van team spirit - is bij Meet Berlage een groot goed. Daarbij heb je echt de juiste feeling met de diverse zaken die er vallen binnen online marketing, met als focus de social media (bij ons; Instagram, Facebook en Linkedin). Je vindt er makkelijk je weg, bent scherp en weet wat er voor mogelijk is om de doelgroep te bereiken en ons verhaal goed over te brengen. Hierbij is het van belang dat je weet wat gepast communiceren is, in beeld en tekst en met de technische vaardigheden die erbij horen (denk aan ontwerp-programma’s en de achterkanten van de kanalen), want het werken aan content zal een groot stuk van de stage zijn.
Je hebt affiniteit met events en hospitality. Je praat en schrijft vlot in verzorgd Nederlands en Engels. Je bent bij voorkeur woonachtig in (de directe omgeving van) Amsterdam.
Dus ben jij bezig met een HBO/WO-studie op het gebied van media, marketing/communicatie en/of journalistiek, en herken jij je in het bovenstaande, reageer dan snel!


Hoe kun je reageren?

Ben jij dat aanstormende talent en ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Daan Geus (daan@meetberlage.com, 0642274262); ook als je vragen hebt!