Vacatures


Medewerker reserveringen gezocht (5 dagen, 20-35 uur per week)

Wat ga je doen?

Je verwerkt de aanvragen voor vergaderingen, evenementen en werkplekken die we dagelijks per e-mail of telefonisch ontvangen. Je reageert snel op een aanvraag, hebt veel klantcontact, verzorgt rondleidingen, brengt offertes uit en belt daar op na. Als geen ander weet je van zoveel mogelijk offertes definitieve boekingen te maken. Je werkt nauw samen met onze salescoördinator Anne-Jet. Onze teamcoördinator Shahenaz is je leidinggevende.


Wat heb je in huis?

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die in hoge mate zelfstandig kan werken, maar tegelijk ook makkelijk samenwerkt. Je bent uiteraard klantgericht en wat hospitality is heeft nooit iemand je uit hoeven leggen. Je praat en schrijft vlot in verzorgd Nederlands en Engels. Je bent handig met de computer en met applicaties. Een opleiding en/of ervaring in de hotellerie of congressector is mooi meegenomen. Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam. En je wilt bij voorkeur 5 dagen werken en in ieder geval minimaal 4. Per dag werk je minimaal 4 uur en maximaal 7.


Wat hebben wij te bieden?

In deze functie krijg je de kans om echt een verschil te maken in het succes van ons bedrijf. Je gaat deel uitmaken van een divers en creatief team met veel inzet en vol goede ideeën. De lijnen zijn kort en je hebt de mogelijkheid om mee te kijken, denken en sturen. Je krijgt een werkplek in de monumentale Beurs van Berlage in een informele setting, tussen de co-workers die bij ons aan het werk zijn en de gasten die we ontvangen voor vergaderingen, trainingen en evenementen. We bieden flexibele werktijden en de mogelijkheid om parttime te werken.

Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de horeca-cao. Deze functie is ingeschaald in functiegroep V met een startsalaris van € 1.945,- bruto per maand op basis van 38 uur.


Wie zijn wij?

Bij Meet Berlage bieden we plek aan entrepreneurial minds. Of het nu is voor een werkplek of kantoor, een congres, seminar, workshop, training, borrel of welk evenement dan ook: iedereen met een ondernemend karakter die van reuring houdt voelt zich bij ons op z’n plek! We zijn aangesloten bij het internationale netwerk van Seats2Meetlocaties en de trotse gebruiker van de kantoren van de voormalige effectenbeurs in de Beurs van Berlage.


Hoe kun je reageren?

Ben jij het commerciële talent dat we zoeken? Stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar de eigenaar van Meet Berlage, Hans Huijsmans (hans@meetberlage.com). Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Hans (06-19538531).