Vacature Medewerker Events


Eventmedewerker gezocht (oproep-kracht)

Over de functie

Jouw werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van boekingen, het ontvangen van onze gasten en het zorgdragen voor het goede verloop van de boekingen. Je zorgt dat in de geboekte ruimtes alles tijdig klaar staat zoals het vooraf met de klant is afgesproken. Je ontvangt de klant, maakt hem/haar wegwijs op de locatie en assisteert bij het opstarten van de bijeenkomst, bijvoorbeeld bij het aansluiten van AV-apparatuur. In samenwerking met onze barista/host zorg je er voor dat eventuele catering op tijd wordt geserveerd. Tijdens de boeking houd je contact met de klant, los je eventuele problemen op en trek je tijdens pauzes de ruimtes strak. Dankzij jou gaan onze gasten tevreden de deur uit!


Over jouw capaciteiten

Wat gastvrijheid is hoeft niemand jou uit te leggen. Daarnaast ben je stressbestendig, hou je overzicht en blijf je scherp. Je bent een held in het oplossen van praktische probleempjes en bent handig met AV-apparatuur. Je bent tenminste 3 doordeweekse dagen flexibel beschikbaar. De werkdagen en -tijden hangen af van onze boekingen. In overleg ben je bereid zo nu en dan ook in de avonden of weekenden te werken. Je hebt een opleiding en/of ervaring in eventmanagement, de hotellerie of congressector. Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.


Over ons aanbod

  • Een werkplek in de monumentale Beurs van Berlage, in een informele en bruisende setting met uitzicht op het Centraal Station!
  • Je gaat deel uitmaken van een divers en creatief team met veel inzet en vol goede ideeën. De lijnen zijn kort en je hebt de mogelijkheid om mee te kijken, denken en sturen.
  • Je salaris is conform de horeca-cao. Deze functie is ingedeeld in schaal III waar een salaris bij hoort vanaf € 11,76 bruto per uur. Daar komt nog 8% vakantiegeld bij en je vakantieuren worden ook direct uitbetaald waardoor er nog eens ca. 10% bij komt.

Over ons

Meet Berlage is een werk- en ontmoetingsplek gevestigd in een van de bekendste gebouwen van Nederland, de Beurs van Berlage in Amsterdam, recht tegenover het Centraal Station. Een unieke plek waar ontmoeten, kennis delen en samenwerken de grondslag vormen van onze bedrijfsvisie. Wij verhuren vergaderruimtes, kantoorunits en losse werkplekken en beschikken over een coworking space, met een gezellige bar. Wij bieden mensen de ruimte en faciliteiten om zelf invulling te geven aan de manier waarop ze het liefst werken: alleen of met anderen, flexibel of vast.


Interessant? Reageer!

Ben jij het scherpe, energieke en gastvrije teamlid dat we zoeken? Stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar onze teamcoördinator, Shahenaz Hegazy (shahenaz@meetberlage.com).
Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Shahenaz (06-17060606) of Hans (06-19538531, eigenaar).