Vacatures


Host / Barista gezocht (5 dagen, 20-25 uur per week)

Over de functie

Je zorgt er voor dat gasten en werkers zich bij ons welkom en gezien voelen en je faciliteert ze zodanig dat ze effectief kunnen doen waarvoor ze gekomen zijn. Zo zorg je ervoor dat de locatie er keurig en gezellig uitziet, dat je de meetings/events voorbereidt, dat de gasten gedurende de dag als een echte gastheer/vrouw behandelt en dat je de bar beheert en dus ook een heerlijke koffie kan klaarmaken.


Over jouw capaciteiten

Je bent een warme persoonlijkheid die van dynamiek houdt en binnen de reuring op de werkvloer goed een eigen pad weet te vinden en graag dingen aanpakt. Je houdt overzicht en blijft scherp, ook al gebeurt er op locatie veel tegelijk en je handelt altijd vanuit een klantgerichte instelling. Inspringen om collega's helpen wanneer nodig en flexibiliteit tonen gaat je makkelijk af. Een opleiding en/of ervaring in de hotellerie of congressector is mooi meegenomen; ervaring als barista is echter een vereiste. Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam.


Over ons aanbod

Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de horeca-cao en daarnaast een werkplek in de monumentale Beurs van Berlage, in een informele en bruisende setting.
In deze functie heb je een mooie centrale rol waarmee je echt de kans hebt om een motor van het bedrijf te zijn. Je gaat deel uitmaken van een divers en creatief team met veel inzet en vol goede ideeën.
De lijnen zijn kort en je hebt de mogelijkheid om mee te kijken, denken en sturen.


Over ons

Meet Berlage is een werk- en ontmoetingsplek gevestigd in een van de bekendste gebouwen van Nederland, de Beurs van Berlage in Amsterdam, recht tegenover het Centraal Station. Een unieke plek waar ontmoeten, kennis delen en samenwerken de grondslag vormen van onze bedrijfsvisie. Wij verhuren vergaderruimtes, kantoorunits en losse werkplekken en beschikken over een coworking-ruimte, met een gezellig bar. Wij bieden mensen de ruimte en faciliteiten om zelf invulling te geven aan de manier waarop ze het liefst werken: alleen of met anderen, flexibel of vast.


Interessant? Reageer!

Ben jij het scherpe, energieke en gastvrije teamlid dat we zoeken? Stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar Shahenaz Hegazy (shahenaz@meetberlage.com).
Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Shahenaz of Anne-Jet (020 - 2441908).