Vacature Barmedewerker


Barmedewerker gezocht (24-40 uur per week)

Wat ga je doen?

  • Je ontvangt gasten die komen voor een kop koffie, een werkplek, een vergadering of een evenement.
  • Je beantwoordt de telefoon en geeft klanten de informatie die ze nodig hebben.
  • Je maakt de lekkerste koffies en bereid lunches en snacks van onze barkaart.
  • Je zet catering klaar voor onze boekingen (meetings & events), van lunches tot aan borrelhappen en buffetten.
  • Je beukt achter de bar bij borrels en feesten en serveert alles uit ons assortiment van een frisje en een speciaal biertje tot een gin&tonic.
  • Je zorgt er voor dat alles op voorraad is wat aan de bar nodig is en doet daarvoor bestellingen.
  • Je werkt met ons reserverings- en kassasysteem.

Je diensten zijn normaal gesproken op werkdagen van 11.30 tot 19.00 uur, maar bij borrels, feesten, recepties en diners kunnen dagen en tijden afwijken.

Wat heb je in huis?

Je hebt ervaring in de horeca en bent een enthousiaste persoonlijkheid die zelfstandig kan werken, maar tegelijk ook makkelijk samenwerkt. Wat hospitality is, heeft nooit iemand je uit hoeven leggen. Je ziet het werk en bent handig met de computer. Een SVH-certificaat is mooi meegenomen. Je woont bij voorkeur in Amsterdam. We hechten er vooral veel waarde aan dat je een persoonlijkheid bent die met toewijding en betrokkenheid deel uitmaakt van het team. Dus het op je nemen van eigenaarschap en het tonen van een ondernemende, (pro)actieve, creatieve – zelfs bijna een eigenzinnige - houding vinden we belangrijk.


Wat hebben wij te bieden?

Je gaat deel uitmaken van een divers en creatief team met veel inzet en vol goede ideeën. De lijnen zijn kort en je hebt de mogelijkheid om mee te kijken, denken en sturen.

Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de horeca-cao (bruto maandsalaris vanaf € 2027,- bij 38 uur per week) en daarnaast een werkplek in de monumentale Beurs van Berlage – hartje Amsterdam! - in een informele setting.


Wie zijn wij?

Bij Meet Berlage bieden we plek aan ‘entrepreneurial minds’. Of het nu is voor een congres, seminar, workshop, training, hackaton , vergadering , voor een werkplek of kantoor: als je een ondernemend karakter hebt en van reuring houdt, dan voel je je bij ons op je plek! We zijn aangesloten bij het internationale netwerk van Seats2meet-locaties en de trotse gebruiker van de kantoren van de voormalige effectenbeurs in de Beurs van Berlage.


Hoe kun je reageren?

Ben jij die bevlogen horecatijger die we zoeken? Bel dan meteen met Shahenaz Hegazy: +31 6 17 06 06 06 of e-mail shahenaz@meetberlage.com.