Vacature Bar Baas


Bar Baas gezocht (32 uur per week)

Wat ga je doen?

Achter onze bar maak je de lekkerste koffies en bereid je lunch en snackgerechten voor van onze kleine barkaart samen met je collega achter de bar. Dat doe je voor huurders van onze kantoren, coworkers die een flexwerkplek gebruiken of gasten die bij ons een vergadering of evenement geboekt hebben.

Ook ben je verantwoordelijk voor al de bar-inkoop en het samenstellen van de bar-kaart. Je bereidt catering voor boekingen en evenementen voor, samen met de cateraar en de eventmedewerker(s) - die zorgen voor het goede verloop van de boekingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de eerste ontvangst van al de gasten die bij ons aankomen, want onze bar is meteen ook onze receptie. Je neemt er ook de telefoon op en geeft mensen de nodige, algemene informatie over onze locatie.

De bar run je samen met je collega barmedewerker met wie je een deel van de dag overlapt. Zij opent, jij sluit de locatie. Je werkt meestal van 11.30 tot 19.00 uur en bent daarvoor tenminste 4 doordeweekse dagen beschikbaar. Soms ruim je daarbij ook een meeting space op en zet deze klaar voor de boeking van morgen. Onze locatiemanager Shahenaz is je leidinggevende.

>>> Extra!: er komt nog een interessant punt bij, namelijk dat we werken aan een bar-concept. Onder de naam ‘Baksteen’ willen we onze locatie gaan verrijken met een unieke bar zodat het ook in de avonden een levendige boel gaat worden. We bieden jou de gelegenheid om een actieve rol te hebben bij de ontwikkeling van dit concept! Een supermooie kans.


Wat heb je in huis?

Je hebt ervaring in de horeca en bent een enthousiaste persoonlijkheid die zelfstandig kan werken, maar tegelijk ook makkelijk samenwerkt. Wat hospitality is, heeft nooit iemand je uit hoeven leggen. Je ziet het werk en bent handig met de computer. Een SVH-certificaat is mooi meegenomen. Je woont bij voorkeur in Amsterdam. We hechten we vooral veel waarde aan dat je een persoonlijkheid bent die met toewijding en betrokkenheid deel uitmaakt van het team. Dus het op je nemen van eigenaarschap en het tonen van een ondernemende, (pro)actieve, creatieve – zelfs bijna een eigenzinnige - houding vinden we belangrijk.


Wat hebben wij te bieden?

Je gaat deel uitmaken van een divers en creatief team met veel inzet en vol goede ideeën. De lijnen zijn kort en je hebt de mogelijkheid om mee te kijken, denken en sturen.

Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de horeca-cao en daarnaast een werkplek in de monumentale Beurs van Berlage – hartje Amsterdam! - in een informele setting.


Wie zijn wij?

Bij Meet Berlage bieden we plek aan ‘entrepreneurial minds’. Of het nu is voor een congres, seminar, workshop, training, hackaton , vergadering , voor een werkplek of kantoor: als je een ondernemend karakter hebt en van reuring houdt, dan voel je je bij ons op je plek! We zijn aangesloten bij het internationale netwerk van Seats2meet-locaties en de trotse gebruiker van de kantoren van de voormalige effectenbeurs in de Beurs van Berlage.


Hoe kun je reageren?

Ben jij die bevlogen horecatijger die we zoeken? Bel dan meteen met Shahenaz Hegazy: +31 6 17 06 06 06 of e-mail shahenaz@meetberlage.com.