VACATURES


Stage: (Online) Marketing

Wat biedt Meet Berlage?

Meet Berlage biedt een hele mooie plek aan om op het gebied van (online) marketing de vleugels te spreiden. Wie op deze plek terecht komt, zal een waardevolle toevoeging zijn binnen ons team, waarbij veel ruimte is voor zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ontplooiing. Een superleerzame stageplek, op een unieke, levendige locatie (monumentaal en centraal), waar we met het hechte team op energieke wijze aan de weg timmeren.
Bij ons doe je er écht toe! Kom ons team versterken!


Wat is het functieprofiel?

Als stagiair (Online) Marketing sta je midden in onze organisatie. Met beide benen op de grond, een frisse blik op de wereld en een sociale, open houding. Je functioneert goed in een dynamische omgeving en bent niet bang om vragen te stellen. Je hebt een digitaal DNA en een flinke dosis enthousiasme die je weet over te brengen op onze doelgroep. Je bent leergierig en het lijkt je leuk om in de praktijk eigen verantwoordelijkheden te hebben. Alles wat je tot nu toe heb geleerd wil je in praktijk brengen. Met je eigen ideeën, je eigen aanpak en je eigen initiatief. Je vindt het leuk om kritisch naar verschillende kwesties te kijken. Daarnaast laat je ook graag je creativiteit de vrije loop gaan en ben je altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om Meet Berlage naar buiten toe te brengen en meer verkeer te genereren via de verschillende online kanalen. Constant met het doel om nog meer reuring bij ons - in de Beurs van Berlage - te creëren. Altijd passend bij de stijl/manier waarmee Meet Berlage communiceert en zichzelf positioneert.
Je bent een technische een uitblinkertje, met actuele kennis van zaken.


Aan wat voor soort werkzaamheden kan je denken?

  • Opstellen en uitvoeren van de online en offline marketing/communicatie activiteiten;
  • Beheren van de website content;
  • Optimaliseren website functionaliteit en vindbaarheid;
  • Social media beleid verder uitwerken en uitvoeren;
  • Social media kanalen onderhouden;
  • Social media content bedenken en maken;
  • Organiseren van (online) events;
  • Uitvoeren van marktonderzoek;
  • Werken met programma's als: Indesign, Photoshop, Aftereffects, Illustrator en Premier pro (pre).
  • Maar ook; ondersteunen bij de dagelijkse operationele- en barwerkzaamheden wanneer nodig.

Hoe kun je reageren?

Ben jij het talent dat we zoeken? Stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar Shahenaz Hegazy (shahenaz@meetberlage.com). Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Shahenaz, Daan of Anne-Jet (020 - 244 19 08).