Coworking Space


Boek direct een flexplex

De koffie staat te pruttelen, de kennis ligt voor het oprapen en wij staan trappelend voor je klaar. Dus, waar wacht je nog op?! Kom lekker hier werken bij Meet Berlage in de levendige Coworking Space. Voor al €135,- per maand heb je hier je eigen werkplek!
Aan de arbeid met uitzicht op Amsterdam CS. En dat op een monumentale werkvloer, in een positief werkklimaat en met fantastische koffie van onze barista. Met een abonnement profiteer je van sneller wifi, korting op al je consumpties, vestiging op ons adres, ruimte om gasten te ontvangen, netwerken binnen onze community en voordelig gebruik van onze vergaderruimtes.

Geen abonnement nodig? Geen probleem! Voor een werkplek, voor een hele dag of gewoon een paar uurtjes, betaal je hier niet met geld maar met sociaal kapitaal. Weten wat dat inhoudt? Klik dan hier. Vergeet dan niet van tevoren een plekje te reserveren. Soms zitten we namelijk vol of zijn we gesloten vanwege een evenement. Goed om te weten: je kunt altijd - ook zonder reservering - even binnenlopen voor een snelle koffie, er is altijd wel een plekje voor je aan de bar of op één van onze beurshandelaarbankjes, ontworpen door Berlage zelf.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes over onze Coworking Space, link dan met onze Facebook. Dan weet je wanneer we bijvoorbeeld een evenement of aangepaste openingstijden hebben.